HTML

házi barkács zsibbant módra

házi barkácsolásaim és egyéb őrületeim

Friss topikok

Linkblog

Paraszt fitnessssz mittoménhanyadik - húzódzkodás, még mindig a kertben

2014.04.27. 10:56 zsibbant

Adott gyakorlatnál pusztán a fogás változtatásával már másképp, jobban mondva más izmokat lehet megmozgatni. Ezt nem akarom kifejteni, mert ma verbálisan gyenge vagyok.Inkább testépítő fórumokat olvassatok, ott úgyis sokkal erősebb emberek szoktak felszólalni. Mind fizikailag, mind mentálisan.

Fénykép0083.jpg

 

 

 

Most az volt az elv, hogy meg kell teremteni a kalapácsfogásos húzódzkodás lehetőségét. Semmi újat nem találtam fel szokás szerint, maga az eszköz bármely konditerem alapfelszereltségének része. Két ilyen izé kis rúd egymással párhuzamosan, és akkor azt rá lehet akasztani mindenféle kampóra. Marha jó.

 

Íme.

Itt a váz már kész, és az egyik cső a helyén.

Fénykép0024.jpg

 

Fénykép0025.jpg

 

 

A másik cső picit rövidebb lett a kelleténél, így a helyén a vázat satuval kissé összenyomtam, ez arra is jó volt, hogy maga váz megtartotta a csődarabot hegesztés közben, nem kellett külön a helyén tartani.

Fénykép0026.jpg

 

A váz sarkába egy laposvasat hegesztettem, amibe fúrtam egy lukat, és akkor így lehet felakasztani.

Hát, szépni nem szép.

Fénykép0084.jpg

 

 

 

 

És ja, a 82 kilós teszten átment.

 

Fénykép0093.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsibbantbarkacs.blog.hu/api/trackback/id/tr546092331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása