HTML

házi barkács zsibbant módra

házi barkácsolásaim és egyéb őrületeim

Friss topikok

Linkblog

Csigás lehúzás a fa alatt

2013.08.16. 23:35 zsibbant

Amerikai ninja. Leszámolás kis Tokióban. Te nem lehetsz gyilkos. Stb. Ilyen filmeken nőttem fel. És akkor majd én ne akarjak a gyúrásba belekóstolni? Voltam is konditeremben, megfigyeltem a tudományos berendezéseket. Csakhogy messze lakom mindentől, és a zárszeg-vasalat bolt közelebb van sokkal, mint akármelyik konditerem. A csigás lehúzás meg egy tök jól variálható dolog, csomó izmot meg lehet vele dolgoztatni, attól függően, hogyan variáljuk a gyakorlatokat. KELL!!!!! CSINÁLOK!!!!!!!! Kell hozzá csiga, kötél metálból, kötélhez bilincsek, ilyesmi. Próbáltam a csigát magam csinálni, de inkább nem mesélnék ennél többet az esetről. De szerencsére találtam egyet az udvarban. Ugyan nyikorog, mint a veszedelem, de legalább működik. Viszont most éppen péntek van, úgyhogy hétfőn veszek egy rendes csigát. És akkor a képek megint beszéljenek önmagukért.

Kép073.jpg

Kellenek ugye mindenféle eszközök, szerszámok. A kapaszkodó rúd már megvan rég, ugyanis birtokomban van egy darabokra felvagdalt kombi-kondigép, és csak ennyi maradt meg belőle, mint használható elem.

Kép052.jpg

Kampók egyik végét szépen összenyomjuk.

Kép054.jpg

Így ni.

Kép053.jpg

Alakul a kötél egyik vége.

Kép059.jpg

És akkor fel van szerelve a drót a fára. Ebben az állapotában csak húzódzkodásra alkalmas a rúd. Vagy lógásra. Nagyon jó!! Lógni. Lábad nem éri a földet. Felüdíti az elgémberedett hátat.

Kép058.jpg

Közelebbi kép.

Kép050.jpg

Az a bizonyos, ásatások során feltárt csiga.

Kép073.jpg

Precíziós eszközökben most sincs hiány. Válogatott súlyokkal dolgozom. Ez éppen 23 kg.

Kép066.jpg

Így lesz a leendő tűzifából mégse tűzifa.

Kép068.jpg

Ez a lényeg. Úgy áll benne az az izé, mint Katiban a gyerek.

Kép069.jpg

És rohadt jól működik!!! Szevasz-tavasz, hááá :)

Kép075.jpg

Következő projekt fitness barkács témakörben egy denevérpad lesz.

Szólj hozzá!

Címkék: fitness gyúrás hát lehúzás váll kondi súlyzó csigás

A bejegyzés trackback címe:

https://zsibbantbarkacs.blog.hu/api/trackback/id/tr795464187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása