HTML

házi barkács zsibbant módra

házi barkácsolásaim és egyéb őrületeim

Friss topikok

Linkblog

X fegyver

2013.10.27. 18:39 zsibbant

X-men? Imádjuk!!! Hugh Jackman?? Egy isten!!! (Mondjuk ez a 2013 Japánban történő Farkasember elég langyos lett) Vaskarmok? Kellenek! Ebben a szellemben született meg az eldobható xmen vaskarom rendszer. Adott egy acél lemez. És itt most sajnos azt kell mondanom, hogy nem fogom részletezni a munkafolyamatot. Az eszköz kész lett, mutatok róla képet is. De fennáll a veszélye, hogy valami világtalan félhülye kitalálja a képek láttán, hogy ezt ő is meg tudja csinálni, és ha elkészül, akkor nekimegy az éjszakának és igazságot kezd osztani. Ezt az egy képet is félve közlöm.

Összeraktam ezt a két valamit, és utána fel is daraboltam. Bä*$¤g, nagyon balesetveszélyes! Összekarcolja a bútort, felhasítja a bőrkanapét. Nem lehet hol tárolni.

CAM00050.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsibbantbarkacs.blog.hu/api/trackback/id/tr465237053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása