HTML

házi barkács zsibbant módra

házi barkácsolásaim és egyéb őrületeim

Friss topikok

Linkblog

Telecaster project

2010.01.06. 16:30 zsibbant

Van egy pátyi komám, csinált nekem egyszer egy telecaster kópiát. Aztán jó barátok lettünk, és kaptam ajándékba egy telecaster nyakat, és egy testet, mert tudja, hogy szeretek bütyizni (ahogy a szomszédunk mondaná). Sajnos volt némi félreértés közöttünk, és azóta nem tartjuk a kapcsolatot. Az ajándékba kapott gitár darabokból nemsokára kész hangszer lesz, és akkor fogom az eszközt, és meglátogatom vele a komámat pátyon, megmutatom neki, hogy mi lett abból a két fadarabból, és remélhetőleg elássuk a csatabárdot.

 

Már csak az elektronika részére spórolok, amint megérkeznek a hangszedők, már lehet is összerakni, illetve a hiányzó lukakat ki lehet vágni....például a húrlábba/ra...mindegy... :D

A már említett Zajelmélet pedálokat készítő komám hangszerész is, pár fontosabb folyamatban be fog segíteni, nem árthat.

A gitár húrlába is többnyire házi gyártmány. Azért többnyire, mert a húrlábra való 'babákat' hangszeráruházból rendeltem. És a 'control plate', 'neck plate', 'jack plate' is mind házi készítmény. Két 'control plate' készült, könnyen kitalálható melyik volt az első, és a második :D

Egyébként meg: Sárgaréz RLZ!

 

 

 

A hangoló kulcsokért és a poti sapkákért köszönet Khalimnak!!!

Koptatólap - warmoth.com

Van szép logo is a fejen.

Meg egy bújtatott üzenet a nyak 'belsején', ami csak akkor lesz látható, amikor nincs a nyak a testen, ugyanis a nyakzsebbe illeszkedő részen díszeleg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsibbantbarkacs.blog.hu/api/trackback/id/tr501651898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása